Välkommen på videomöte med Tostan 24/11

Människor i Västafrika har under årtusenden samlats i skuggan av de stora Baobabträden för att dela information och fatta viktiga beslut. Den 24 november är du välkommen att slå dig ned under vårt digitala mötesträd för att ta del av den senaste informationen från ledare inom Tostan.

På mötet kommer bland andra Tostans CEO Elena Bonometti, Tostans grundare Molly Melching och Tostans nationella koordinator för Senegal Rose Diop att berätta det senaste om utvecklingsarbetet i Västafrika.

– Detta är ett utmärkt tillfälle att få ta del av Tostans arbete i Västafrika, under en tid som varit extra påfrestande för oss alla. Under mötet får vi bland annat höra om hur den pågående pandemin har påverkat ett av världens fattigaste områden och hur Tostans utbildningsprogram har bidragit till att rädda människoliv, säger Anne Charlotte Ringquist, ordförande för Tostan Sverige.

I anslutning till mötet kommer det även finnas tillfälle att ställa frågor till Tostan. Den som vill ge en donation kan även göra det i samband med mötet.

Mötet kommer att hållas på engelska den 24/11 klockan 17.00 – 18.15, och alla som vill delta är välkomna. Den som vill delta från sin dator eller smarttelefon registrerar sig enligt instruktionen här nedan.

 

Så här gör du för att delta via webben:

  1. Klicka här och fyll i dina uppgifter.

  2. Du får en länk till din e-post (spara brevet med länken!)

  3. Strax innan mötet börjar klickar du på din länk och väljer ”Öppna Zoom meetings”

  4. Klicka på ”Join without video” eller ”Join with video”, beroende på om du själv vill synas i videomötet eller inte.

  5. Klicka på ”Join with computer audio”

  6. VIKTIGT: Tryck på knappen som ser ut som en mikrofon (”Mute”) för att stänga av din mikrofon (så att du inte stör mötesdeltagarna). När knappen med mikrofonen har ett rött streck över sig så är din mikrofon inaktiverad.

Välkommen på mötet önskar vi i Tostan Sverige!