I dagens föränderliga värld behöver vi alla få höra om hopp och positiv förändring. Som tur är behöver man bar vända blicken mot Västafrika för att se att tusentals samhällen skapar en ljusare framtid tillsammans.

Tostan har arbetat med samhällen i Västafrika i nästan 30 år och har sett den förändring som sker när kvinnor och barn blir en del av utvecklingen och samhällena själva får bestämma över sin framtid.

Tostans utbildningsprogram är en effektiv lösning på de grundläggande utmaningar som hindrar utvecklingen: det är ett enkelt och skalbart program som uppvisar resultat på flera områden. Programmet har ett helhetsperspektiv, är inkluderande och respektfullt.

Liksom de samhällen som genomgått och genomgår Tostans program, så är också ni givare en viktig del i att stödja rörelsen för en ljusare framtid. Vi är alla en del av Tostanfamiljen och får nya familjemedlemmar för var dag som går, såväl i Senegal, Mali och Guinea, som i New York, London och Stockholm.

Ni gör oss starkare och tack vare ert stöd så kan vi visa upp enastående resultat. Att ge en gåva vid enstaka tillfällen eller mer regelbundet som månadsgivare betyder allt för vår verksamhet.

Tostan Sverige har 90-konto och hela vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Tostan Sverige är dessutom anslutna till branschorganisationen FRII och Givarguiden, så att du kan vara säker på att pengarna når fram.

FRII_90-konto_ect

Gör såhär:

För att ge en gåva fyller du i formuläret nedan, alternativt gör en insättning på plusgiro bankgiro eller Swish, allt på samma 90-konto:

900-0472

Vill du ge stöd till Tostan som en gåva vid till exempel en högtid, födelsedag eller begravning? Gör en insättning enligt ovan beskrivning och använd sedan Tostan Sveriges gåvobevis. Lär mer om hur du får ett gåvobevis.

Kom ihåg att även en liten gåva gör stor skillnad!

kr
Periodicitet för betalningen