Söker du en fin och unik julgåva? Det är svårt att hitta något som passar alla, men det är inte svårt att bidra till en bättre värld. Genom att ge en gåva till Tostans utbildningsprogram i Senegal bidrar du till att människor får ett bättre liv.

I närmare 30 år har Tostan bidragit till att människor på landsbygden kan bygga starka, demokratiska och självförsörjande samhällen där man respekterar mänskliga rättigheter och låter flickor få utbildning i stället för att giftas bort. Tostans 3-åriga utbildningsprogram har lett till att 4,5 miljoner människor i över 8 500 byar har upphört med kvinnlig omskärelse, barn- och tvångsäktenskap.

Några röster om Tostan

– Alla i vår by har fått bättre hälsa, utbildning och ekonomi. Vi har tagit makten över våra liv och fattar demokratiska beslut, programdeltagare i Senegal.

– Tack vare Tostan behöver vi inte omskäras eller giftas bort tidigt och vi kan studera, barn i Tostanbyn Samba Taco, östra Gambia.

– Tostans ihärdiga arbete bevisar att samarbete och engagemang kan leda till långtgående förändring, Hillary Rodham Clinton.

Ge en gåva – enkelt och säkert

250 kr
Du ger utbildning till en kvinna under tre månader. Du får ett fint gåvobevis skickat till dig via e-post.

500 kr
Du ger utbildning till en kvinna under sex månader. Du får ett fint gåvobevis skickat till dig via e-post.

5000 kr
Du ger utbildning till två kvinnor under två år. Du får ett fint gåvobevis utskrivet och skickat till dig via post. Du nämns vid namn på vår webbsida.

Gör så här:
Klicka här
Eller: Gör en insättning på plusgiro 90 00 47-2 eller via Swish 123 900 04 72.
Maila ert namn och insättningens belopp till info@tostan.se så skickar vi ert gåvobevis.
Du kan även skänka ett medlemskap för 100kr/år via vår webbsida.

Tostan Sverige kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och får stöd från bland annat UNICEF, SIDA, Radiohjälpen och H.M. Drottning Silvias stiftelse. Läs mer på www.tostan.se